”ikon-check”Bra priser     ”ikon-check”Snabba leveranser   ”ikon-check”Fri frakt över 1000 kr     ”ikon-check” 12 månaders allriskförsäkring ingår

Varukorgen är tom

 

 PRISBOMB 
På Viktorinox klockor


15% OFF

LONGINES KLOCKA

Med teknik och estetik i sitt DNA

I klockor från Longines återspeglas en stark hängivenhet för tradition, elegans och prestanda. Företaget har sedan start haft en strävan efter att skapa exeptionella klockor med teknisk och estetisk excellens. Utöver högkvalitativa armbandsur tillverkar Longines även klockor för flygindustrin och har många gånger valts som officiell partner för tidtagning vid världens största idrottsarrangemang. Nu har du möjlighet att köpa dessa högkvalitativa klockor till ett riktigt bra pris med snabb leverans här i vår webshop.

Inga produkter hittades

Mer om Longines på deras officiella websida

Longines klockor - Högsta kvalitet till bra pris

Longines grundades av Auguste Agassiz 1832 och har ända sedan dess varit baserade i Saint-Imier i Schweiz. Varumärket ingår idag i Swatch Group. Longines är det klockmärke som är stort i sportvärlden och många kända profiler inom både skidåkning och ridsport bär en Longines klocka på sin handled. I serien “Dolce vita” finner du eleganta damur där klockorna bär en tidlös design och mjuka vackra linjer med en rektangulär och minimalistisk urtavla. Till herr finner du bland annat serier som den historiska Heritage som är stilrena klockor med en känsla av vintage, här till lågt pris och riktigt snabba leveranser. En Longines klocka riktar sig till alla, dam herr och unisex.

Senaste nytt om klockor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss på Klocka.se.

Copyright © 2022 Watchmarket AB  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart